zondag 25 mei 2014

knijperzak

De laatste jaren zaten mijn knijpers in een metalen emmertje maar die viel steeds meer uit elkaar! Tijd voor een nieuwe dus. Vond dit leuke patroon en had het in een paar uurtjes klaar! Nu hopen dat het morgen mooi weer is ;-)






portemonneetje

Voor mezelf heb ik dit portemonneetje gemaakt.
Een lastig karweitje omdat de originele uitleg in het Chinees is. Natuurlijk heb ik Google-vertalen gebruikt, maar die ging wel heeeeel creatief met de tekst om ;-)
Maar het is uiteindelijk gelukt! Met dit als eindresultaat.



vrijdag 23 mei 2014

Schooltas

Heb een nieuwe hobby erbij. Pfff, eigenlijk niet handig natuurlijk maar ja.....

Ik heb deze schooltas voor mezelf gemaakt. Stof gekocht op de stoffenmarkt in Groningen en het patroon komt van deze site. Echt een leuke uitdaging om als beginnende naaister zo'n patroon (in het Engels, met Engelse maten) te lezen! Gelukkig heb ik wat goede naaisters in de buurt die ik af en toe wat advies kan vragen!



zondag 18 mei 2014

Scrapdag Noordwolde #7

Gisteren weer een gezellige dag gehad in de renbaankantine van Noordwolde. Titie, Brenda en ik organiseerden de 7e editie van de Scrapdag Noordwolde.

Ditmaal hadden we een enveloppenalbum bedacht: Een aantal enveloppen stapelen en aan elkaar vastmaken en beplakken maar! Klinkt wel heel simpel, maar dat is natuurlijk niet zo. Toch is het iedereen weer gelukt!
















zondag 11 mei 2014

Een beetje van mezelf en een beetje van Pinterest!

Vorige week heb ik dit geboortekaartje gemaakt. Het is geïnspireerd op dit kaartje.